Наступна новина > < Попередня новина

ПОСАДИЛИ ДЕРЕВА Й ПИЛИ ЧАЙ З ВОГНИЩА

Екологічну акцію «Мільйон дерев за 24 години» підтримали лісівники ДП «Городнянське лісове господарство». Сьогодні вони посадили ще одну ділянку сіянцями сосни в Тупичівському лісництві. Приємно, що на допомогу лісівникам прийшли їхні підшефні – вихованці Городнянського та Тупичівського учнівського лісництв, представники сільської ради Тупичівської громади на чолі з головою Ларисою Шовковою, вчителі Тупичівської школи і навіть військові – з районного територіального центру комплектування і соціальної підтримки (військкомату).
Цікавий інструктаж перед посадкою провів головний лісничий Максим Левкович, а після роботи всіх учасників чекав лісовий чай, зварений на вогнищі та солодкий стіл, щоб підкріпитись на свіжому повітрі. Також, на згадку про акцію, кожен учасник отримав фірмовий кашкет і жилетку від лісівників.
Нагадаємо, що «Мільйон дерев за 24 години» - це екологічна акція, яка об’єднала владу, бізнес та громадськість заради відновлення екосистеми країни. Започаткували її Міністерство захисту довкілля та природних ресурсів України спільно з Державним агентством лісових ресурсів України та благодійною організацією «Благодійний фонд «Озеленення України»».