Наступна новина > < Попередня новина

НА ЗЛЬОТІ ЮННАТІВ

14 травня вихованці учнівського лісництва взяли участь у першому етапі Всеукраїнського зльоту учнівських лісництв. Зліт традиційно відбувся в обласній станції юних натуралістів у Чернігові. Головною подією зльоту став конкурс наукових робіт. Змагались 13 команд. Нашу команду представляли Вячеслав Ватолін, Олександр Авраменко та Ольга Калімбет під шефством керівника учнівського лісництва Олени Гончаренко та інженера лісових культур Михайла Федіни. Наукова робота «Розвиток та розмноження птахів» виборола шосте місце.

Окрім власного виступу, не менш цікаво було набути досвіду інших учнівських лісництв, оглядаючи презентації із захисту їхніх наукових робіт. Тим більше, що аналіз та оцінювання конкурсних матеріалів здійснювали фахівці з обласного управління лісового та мисливського господарства, спільно зі спеціалістами обласного управління освіти й науки.
Після конкурсу учасники зльоту побували на кількох тематичних виставках: хліба та «все з лісу»; оглянули такчидермічну та ентомологічну колекції у кабінетах біології та живої природи. А також підтримали щорічну традицію – посадили декоративні дерева у парку навколо обласної станції юних натуралістів.
Сповнені нових вражень, юні лісівники повернулись додому і вже міркують над тим, яку тему обрати для наукових досліджень на поточний рік.