Наступна новина > < Попередня новина

БОРОТИСЯ З ВОГНЕМ У ЛІСІ НАВЧАЛИСЯ РАЗОМ

Сьогодні відбулись спільні комплексні протипожежні навчання на базі Городнянського лісництва. Взаємодію між собою на випадок стихійного чи рукотворного вогняного лиха відпрацювали співробітники лісової охорони ДП «Городнянське лісове господарство», пожежники районного сектору УДСНС, патрульні офіцери районного відділення поліції. Також до заходу долучилися співробітники райдержадміністрації.
Учасники навчань змоделювали лісову пожежу і відпрацювали всі етапи реагування (детальніше про це в дивіться в наступних публікаціях). Також ознайомились з наявною протипожежною технікою та індивідуальними засобами гасіння вогню. Цікаво, що особливим пунктом, при виявленні осередку вогню є також виявлення й затримання ймовірного палія, на якого обов’язково чекатимуть правоохоронці.
Навчання показали готовність служб та підрозділів, їхню злагоджену взаємодію, однак кожен учасник заходу вголос чи подумки побажав собі та своїм колегам якомога довше не мати можливості використати отримані навички у реальному житті. Бо лісова пожежа – справжнє лихо! Тож, спільно будьмо уважними й обережними, не допускаймо стихійного поширення вогню!