Наступна новина > < Попередня новина

У ГОСТІ ДО БІЛОРУСЬКИХ КОЛЕГ

Представники профспілкових організацій державних лісгоспів Чернігівщини 17-18 жовтня побували в гостях у Білоруських колег. В ході візиту наша делегація відвідала Річицький деревопереробний комбінат та Гомельський лісгосп. ДП «Городнянське лісове господарство» на міжнародній галузевій зустрічі представляв голова профкому підприємства Ярослав Коваль.

-- Білорусам є що показати і є чим пишатися. Підприємства галузі мають найновіше
технічне оснащення, продукція підприємств у переважній більшості складається з продуктів глибокої переробки з високою часткою доданої вартості. Та головне – звичайно спеціалісти, досвідчені та високоосвічені професіонали, справжні патріоти своїх підприємств, галузі і країни. Нам є чого навчитись у сусідів й окрім виробництва. Той рівень організації охорони лісів й протипожежної безпеки, який нам продемонстрували є еталонним не тільки для нас, а й, певно, для найрозвинутіших країн світу, - зазначив Ярослав Коваль.
Делегація лісівників з Чернігівщини побувала також у підвідомчому Поліському мисливському господарстві й вивчила досвід комерційного мисливства. На добру згадку про зустріч лісівники Чернігівщини та Гомельщини посадили символічну алею Дружби.