Наступна новина > < Попередня новина

Семінар з охорони праці

З 22 по 24 квітня 2019 року в Укрцентркадриліс м. Боярка було проведено семінар для керівників та фахівців лісогосподарських підприємств за програмою: “Розробка та впровадження системи менеджменту гігієни та охорони праці на основі управління ризиками вимоги стандарту ISO 45001:2018”. 
Розглядались питання концепції реформування системи управління охороною праці, нові підходи в галузі охорони праці, питання управління ризиками небезпек і вимог нового міжнародного стандарту ISO 45001:2018, впровадження яких дозволить значно знизити втрати здоров’я і життя працівників на робочих місцях підприємств лісового господарства. 
Завдяки талановитим викладачам і спеціалістам своєї справи Цопа В.А. – міжнародному експерту, викладачу і аудитору по стандартам ISO, професору МІМ-Київ, доктору технічних наук, МатвійчукуД.Л. – керівнику Академії управління ризиками в системах менеджменту і редактору журналу “Охорона праці” та керівництву і викладачам Укрцентркадриліс семінар пройшов дуже продуктивно і з великою користю для учасників семінару.