Наступна новина > < Попередня новина

ПІДТВЕРДИЛИ ТЕОРЕТИЧНУ І ПРАКТИЧНУ ГОТОВНІСТЬ

23 квітня представники обласного управління лісового та мисливського господарства спільно зі спеціалістами обласного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій провели всебічну перевірку готовності підрозділів ДП «Городнянське лісове господарство» до пожежонебезпечного періоду.
Офіцери служби цивільного захисту під керівництвом начальника чергової зміни оперативно-координаціного центру підполковника Олега Колотка прискіпливо дослідили матеріальне забезпечення підрозділів лісгоспу засобами пожежогасіння, дослідили пересувні ємності з водою та мотопомпи, пожежний автомобіль та його комплектацію, інші пристрої та інструменти протидії некерованому вогню.
Окрему увагу інспектори приділили рівню теоретичної й практичної протипожежної підготовки співробітників підприємства, вивчили план протипожежних заходів і навіть зробили пробні запуски машин та пристроїв, призначених для боротьби з вогнем. Комісія встановила готовність і достатню забезпеченість лісівників протипожежним обладнанням та достатній рівень підготовки персоналу. 
Принагідно лісівники звертаються до всіх жителів та гостей Городнянщини з проханням - бути обережними з вогнем, не порушувати правил пожежної безпеки і в разі виникнення пожежі повідомити про це по телефонам: 2-43-34 чи 101!