Наступна новина > < Попередня новина

МОРОЗНІ НАВЧАННЯ З ПІДНЕСЕНИМ НАСТРОЄМ

15 грудня у Ріпках відбулись одноденні навчання військових резервістів у рамках «Єдиного стрілецького дня». Маневри були організовані у зв’язку із введенням воєнного стану в ряді областей України.

У навчаннях від Городнянщини взяли участь 174 резервісти, з яких 10 офіцерів запасу. Проїзд організували автобусами підприємств, установ і організацій району. Разом із резервістами також навчались голови райдержадміністрацій та представники оперативного командування «Північ». 
Учасники «Єдиного стрілецького дня» навчались не тільки стрільбі та поводженню з ручною стрілецькою зброєю. Вони обладнали опорний блокпост, надавали першу домедичну допомогу, пересувались у бойових порядках та відпрацьовували бойову тактику міні-груп по два та три бійці.
Резервісти показали високий рівень бойової готовності на випадок ймовірної агресії з боку противника. Також учасники навчань відзначили особливий піднесений настрій, який панував того дня на полігоні попри мороз і сніг. Бійці грілися у дружньому колі гарячим чаєм та смачним кулішем, яким пригощали організатори навчань.