Наступна новина > < Попередня новина

ДО СТОРІЧЧЯ ОХОРОНИ ПРАЦІ

Сталося так, що Всесвітній день охорони праці співпав цього року з Великоднем і мабуть недарма, бо охорона праці, як явище, відзначає сторіччя свого існування. Особливо до цього дня підходять у ДП «Городнянське лісове господарство», бо це підприємство має ряд небезпечних виробництв, на яких іноді трапляються нещасні випадки. Людей, які постраждали на виробництві наші лісівники опікують особливо, у чому їм допомагає Городнянське відділення управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування.

У переддень свят інженер з охорони праці Володимир Аніщенко та голова профкому Ярослав Коваль ДП «Городнянське лісове господарство» разом із страхових експертом з охорони праці Фонду соціального захисту Сергієм Лисогором провідали Ольгу і Дарину Мурих, чоловік та батько яких Сергій Мурий загинув у 2005 році на заготівлі лісу. Вони передали грошову допомогу від лісгоспу та поцікавились планами на літній відпочинок й оздоровлення Дарини. Як і більшість однолітків, дівчина хоче на море. Таку можливість вкотре їй надасть профком ДП «Городнянське лісове господарство».
Також делегація завітала до Сергія Лепня, який у 2002 році отримав інвалідність на виробництві, однак продовжує плідно працювати на нижньому складі лісгоспу. Попри перенесену травму чоловік займає активну життєву позицію, є постійним учасником обласних спартакіад інвалідів праці «Сила духу» й неодноразовим призером області з арм-спорту. 
ДП «Городнянське лісове господарство» приділяє чимало уваги заходам з охорони праці. Всі співробітники підприємства забезпечені належними умовами, навчанням та засобами, які убезпечують людей на виробництві, а профспілковий комітет постійно піклується не тільки про постраждалих на виробництві та їх родини, а й про кожного співробітника, забезпечуючи повний пакет соціальних гарантій.